Патріотична година до дня Збройних Сил України.

Кожен час має своє покликання і своїх героїв. Маємо їх і ми, українці.З метою сприяння виховання в учнів почуття патріотизму, національної гордості, любові до України і її війська, напередодні дня Збройних Сил України у центральній міській бібліотеці для дорослих імені Бориса Антоненка-Давидовича відбулася патріотична година «Україна — країна Героїв». На зустріч з учнями 9А класу Роменський ліцей 4 ім. Тетяни Маркус завітали військовослужбовці Збройних Сил України.

Кожного дня, щогодини Україна, завдяки воїнам-захисникам, б’ється за можливість бути суверенною, єдиною державою. Воїни розповідали про перебування на лінії вогню, нелегкі бойові будні, військовий побут, відносини з місцевим населенням, про життя між боями, безцінну допомогу волонтерів.

Розчулив всіх присутніх музичний дарунок — пісня «Коли закінчиться війна», у виконанні творчого дуету у складі Павла Лаврика та Івана Остапенка. Особливі хвилювання у воїнів викликали обереги, малюнки та листівки подаровані учнями напередодні свята. Підлітки зачитали листівки, в яких висловили свою підтримку і вдячність бійцям, які обороняють країну.

Кiлькiсть переглядiв: 63

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.