Презентація нової збірки " І БУДЕ МИР" НАТАЛІЇ ПЕТРЕНКО

14 листопада в Роменській центральній міській бібліотеці для дорослих імені Бориса Антоненка-Давидовича відбулася презентація нової збірки Наталії Петренко “І буде мир”. Знають Наталію Петрівну у рідному місті та за його межами як поетесу і прозаїка. Вона є заступником голови ГО “Літературне об’єднання “ДИВОСЛОВО" . У своєму доробку має вже сім збірок, що містять в собі ліричні, патріотичні, дитячі та гумористичні твори.

Збірка “І буде мир” вийшла друком завдяки спонсорській допомозі депутата обласної ради Кірюхіна Дмитра Євгеновича. Його увага до культурної спадщини нашого краю проявляється не тільки у фінансовій підтримці, а й є прикладом небайдужості та шанобливого ставлення до рідного слова.

Із подією в творчому житті поетесу привітали начальник Відділу культури Яна Мутлаг та депутат обласної ради Дмитро Кірюхін. Щирі вітання лунали від колег по перу, рідних та друзів: Тетяни Лісненко, Людмили Кранги, Олесі Ластівки, Катерини Ільїної, Світлани Шурхало.

Від бібліотечної спільноти, з новим творчим здобутком, літераторку привітали директор КЗ Роменська бібліотека імені Йосипа Дудки Наталія Рибачок та в.о. директора міської бібліотечної системи Лариса Пасєвіна. В унісон до поетично-патріотичного дійства прозвучали пісні у виконанні Катерини Кандиби. На завершення заходу авторка подякувала всім любителям поезії за чудове спілкування, за пісні та теплі слова на її адресу.

Кiлькiсть переглядiв: 74

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.