Ювілейна імпреза "У розмаїтті творчості"

В читальному залі центральної міської бібліотеки для дорослих імені Бориса Антоненка-Давидовича відбулася ювілейна імпреза «У розмаїтті творчості» з нагоди 75-річного ювілею народної майстрині, викладача Університету третього віку Територіального центру Софії СТРЕЛЬЧЕНКО.

Її талант багатогранний, творчий потенціал безмежний, а «золоті руки» творять красу, роблячи світ добрішим, прекраснішим і натхненнішим. Її численні витвори мистецтва знають не тільки на Роменщині, а й у різних куточках світу, а зібрані кошти від їх продажу ідуть на підтримку ЗСУ, наближаючи нас цим самим до Перемоги!

На свято зібралися рідні, друзі, творчі люди Роменщини. Зі словами вітань звернулася до ювілярки заступник начальника Відділу культури Роменської міської ради Яна МУТЛАГ і вручила Софії Семенівні подяку за активну участь у культурному житті громади та популяризацію народних традицій краю.

Фахівці та підопічні Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Роменської міської ради на чолі з директором Оленою ШКРОМИДОЮ підготували Софії Семенівні театралізоване вітання, квіти та подарунки.

В.о. директора МЦБС Лариса ПАСЄВІНА та директор Роменської бібліотеки імені Йосипа Дудки Наталія РИБАЧОК щиро дякували іменинниці за тісну співпрацю та постійну участь у бібліотечних заходах.

Відомий художник нашого краю Микола Троценко створив і передав дружній шарж з портретом Софії Семенівни. На святі звучали вітання, поетичні рядки, жарти від місцевих літераторів, а справжньою окрасою стали пісні у виконанні Івана Остапенка та Павла Лаврика, працівників Роменського будинку культури.

Висловлюємо щиру подяку всім, хто долучився до організації та проведення заходу: Відділу культури Роменської міської ради, Роменському будинку культури, Територіальному центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Роменської міської ради та письменниці, педагогу Тамарі МАРЧЕНКО.

Кiлькiсть переглядiв: 86

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.