Літературне знайомство "Мудре слово Мирослава Дочинця"

7 березня в центральній міській бібліотеці для дорослих імені Бориса Антоненка-Давидовича відбулося літературне знайомство «Мудрість серця Мирослава Дочинця», на яке зібралися слухачі Університету третього віку відділення денного перебування Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Роменської міської ради.

Завідувач відділу обслуговування Лариса ПАСЄВІНА познайомила слухачів із життєвим і творчим шляхом автора та провела огляд видань, які є у фондах бібліотеки.

Поетеса, педагог, Заслужений учитель України Тамара МАРЧЕНКО презентувала присутнім книгу «Многії літа. Благії літа» Мирослава Дочинця про Андрія Ворона — карпатського мудреця, який прожив довге і насичене життя і помер на 104 році життя. У книзі викладені його секрети довголіття і заповіді, як прожити довго в радості та щасті.

Велика шанувальниця творчості письменника Валентина ГАЛЕТА , яка має у домашній бібліотеці всі книги автора, поділилася враженнями від прочитаного, доповнила розповіді виступаючих та дала поради присутнім, цитуючи свою улюблену книгу «Многії літа. Благії літа»: «Не вимагай від себе багато. Зроби за день хоча б одне добре діло для родини. Одне – для своєї душі. І одне (обов’язково) – для когось. Якщо не в силах ділом, то роби це хоча б добрим, нелукавим словом, посмішкою. І так щодня. По одній, по кілька зернин. І вони заколосяться в душі врожаєм радості».

Кiлькiсть переглядiв: 83

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.