Ми чуємо тебе, Кобзарю, крізь віки

10 березня в центральній міській бібліотеці для дорослих імені Бориса Антоненка-Давидовича відбувся Х Шевченківський марафон «Ми чуємо тебе, Кобзарю, крізь віки…», організований та започаткований головою Громадської організації «Літературне об’єднання «ДИВОСЛОВО» Тетяною ЛІСНЕНКО в 2014 році. З метою вшанування пам’яті видатного поета, прозаїка, драматурга, художника, політичного і громадського діяча Тараса Шевченка.

Переможці декламаторського конкурсу, що проводився в рамках Шевченківських днів, були нагороджені грамотами за популяризацію шевченківського патріотичного слова, за вивчення його життя і творчості та за високу майстерність.

Учасників Марафону вітали поважні гості: заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Василь МАРЮХА та начальник Відділу культури Роменської міської ради Тетяна БАЛЯБА.

Молоде покоління і літератори Роменщини – декламували вірші Тараса Шевченка, власні поетичні твори, цим самим вшанували пам’ять Великого Кобзаря. На завершення Марафону його учасники поклали квіти до підніжжя пам’ятника Тарасові Шевченку.

Кiлькiсть переглядiв: 77

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.