Вишита карта в рамках акції "Україна моя вишивана" вдруге в бібліотеці

Громада міста Ромни зібралася 14 лютого в читальному залі центральної міської бібліотеки для дорослих ім. Бориса Антоненка-Давидовича, на презентацію вишитої карти України – результат праці 7206 учасників Всеукраїнської акції єднання «Україна моя вишивана». Є акції офіційні та акції, які народжуються в глибинах народної душі і поширюються серед простих людей від серця до серця.

Міський голова Сергій Салатун привітав учасників акції та вручив подяку колективу міської книгозбірні за активну громадянську позицію, вагомий внесок у патріотичне виховання та участь у Всеукраїнській акції єднання «Україна моя вишивана».

Окрасою заходу став виступ вокального колективу «Співограй» ЗОШ №11 (керівник Надія Демченкова) та виступи учнів ЗОШ №5 та №8. Протягом урочистостей на Skype-зв’язку була наша землячка Тетяна Лазда з Латвії, саме від неї ми дізналися про акцію.

Наступним етапом акції є написання « Історія карти-оберегу» - книги, яка знайомитиме читача, як з людьми так і з історією місць, де проходили заходи. До книги увійдуть світлини та інформація про учасників акції з кожної області. Далі на карту чекають у художньому професійному ліцеї райцентру Решетилівка Полтавської області. Докладніше

Кiлькiсть переглядiв: 364

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.