Збройним Силам України - Слава!!!

День Збройних сил України – це свято, коли в серцях у кожного патріота поєднуються гордість за наших героїв і смуток за тих, хто боронив Україну до останнього. Це свято не лише військових, а й усіх свідомих громадян, які вболівають за долю нашої землі і нашого народу.

До Дня Збройних Сил України з метою патріотичного виховання підростаючого покоління в бібліотеці відбулося свято мужності «ЗБРОЙНИМ СИЛАМ УКРАЇНИ – СЛАВА». На зустріч з учнями 9-х «А» та «Б» класів ЗОШ №11 завітали військовослужбовці Збройних Сил України.

Загальне професійне свято всіх українських військовослужбовців давно заслужило всенародну повагу і шану українського народу. Про історію свята і українського війська розповіли ведучі заходу, а про історію своєї військової частини і її бойовий шлях - мужні воїни. Учні подарували пам'ятні обереги і малюнки нашим захисникам, а військові на згадку вручили бібліотеці та школі пам’ятні подарунки.
Справжньою окрасою зустрічі стали виступи музичного колективу Роменського будинку культури.
Наостанок заходу ведучі побажали миру всім, благополуччя і добробуту. А військовим – повернутися до своїх домівок, до родин, живими і неушкодженими.

Кiлькiсть переглядiв: 136

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.