Презентація збірки поезій "Нескорені" членів ГО "Літературне об'єднання "Дивослово"

На кожне покоління припадає своя війна. Війна увірвалась у наше життя і перекроїла звичний світ. Триває сьомий місяць запеклої боротьби. Кожен боронить свій фронт: військовий, волонтерський, гуманітарний. У кожного зараз своя зброя, і для декого ця зброя – мистецтво.

30 серпня в центральній міській бібліотеці для дорослих імені Бориса Антоненка-Давидовича в теплій не вимушеній атмосфері відбулася презентація шостої колективної збірки поезій «Нескорені» літераторів Роменщини, членів ГО «Літературне об’єднання «ДИВОСЛОВО».

«Нескорені» – це гроно поезій про мужність і патріотизм захисників України у повномасштабній війні з росією 2022 року. Збірка присвячена всім, хто бореться з ворогом за рідну землю, рідний край, за свободу і незалежність, збройним силам України, бійцям територіальної оборони, партизанам, волонтерам – всім, хто наближає жадану перемогу.

Привітати поетів з цією подією завітали шановні гості: міський голова Олег Стогній та начальник відділу культури Тетяна Баляба. Олег Анатолійович в своєму виступі наголосив, що слово — це справді зброя, воно несе силу та істину, снагу та натхнення, воно вражає ворога правдою та надає завзяття нашим захисникам.

Збірка побачила світ завдяки голові ГО «Літературне об’єднання «ДИВОСЛОВО» Тетяні Лісненко. Саме вона згуртувала літераторів, зібрала їхні твори, підготувала книжку до друку. Тетяна Станіславівна познайомила присутніх із авторами, які увійшли до збірки, вручила новим членам літературного об’єднання посвідчення, а найактивнішим – подяки.

Слова вітань звучали від колег по перу: Тамари Марченко, Наталії Цис, Людмили Кранги, Тетяни Мочакової, а також від Тетяни Охотник та Софії Стрельченко.

Ми точно знаємо: війни закінчуються, а поезія — ні. Тож творіть, лицарі слова, та наближайте магією своєї поезії нашу перемогу!

Кiлькiсть переглядiв: 163

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.