Година пам'яті до Дня захисників і захисниць України

Сьогодні до бібліотеки на годину пам’яті «Вклонися, моя Україно, хороброму сину своєму…», присвячену Дню захисників і захисниць України, на зустріч з учнями 9-х класів Роменська СЗОШ 2 ім А Ф Йоффе, завітали військовослужбовці четвертого реактивного артилерійського дивізіону 27-ої Сумської реактивної артилерійської бригади старший сержант Михайло Солоха та лейтенант Олександр Щербина.

Вітаючи військових, бібліотекарі згадали про звитягу предків, які здобували й відстоювали українську свободу та незалежність, висловили вдячність героям сьогодення – українським солдатам, які боронять державу від зазіхань північного сусіда-агресора.
Зі словами подяки та вдячності військовим, звернулася до усіх присутніх голова Роменської районної організації ветеранів України Надія Карпенко, закликавши молодь виховувати в собі почуття особистої відповідальності за долю держави, готовність стати на її захист.
Відповідаючи на питання аудиторії, військовослужбовці розповідали про несення служби в зоні ООС, проведення навчань на полігонах, модернізовану та нову техніку артилерійської бригади.

Кiлькiсть переглядiв: 244

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.