Цифрова освіта в Дії

В центральній міській бібліотеці для дорослих імені Бориса Антоненка-Давидовича відбувся черговий День спеціаліста для соціальних працівників сіл Роменської ТГ «Портрет спеціаліста: соціальний працівник», організований спільно з партнером бібліотеки – Територіальним центром соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Роменської міської ради. 16 червня подібний захід було проведено для соціальних працівників міста.

Директор Територіального центру Олена Шкромида ознайомила присутніх зі змінами в законодавстві, що стосуються соціальної роботи. Професійна діяльність соціального працівника спрямована на допомогу людям, що опинилися у скрутних життєвих обставинах, на забезпечення соціальної справедливості шляхом підтримки найменш захищених верств суспільства, тому дуже важливо для соціального працівника бути компетентним у всіх питаннях, що стосуються їх професійної діяльності.

Зі змінами до Положення про нарахування житлових субсидій присутніх ознайомила начальник відділу прийому громадян з призначення соціальних допомог та компенсацій Управління соціального захисту населення Роменської міської ради Катерина Стукалова.

Значна увага під час проведення Дня спеціаліста була приділена цифровій освіті соціальних працівників, що значно полегшить надання послуг їхнім підопічним, особливо, що стосується оплати комунальних послуг онлайн. Провідний бібліограф МЦБС Валентина Салогуб ознайомила присутніх з послугами, що надаються бібліотечними закладами міста для соціально-вразливих верств населення та розповіла про діяльність бібліотек як хабів цифрової освіти, зокрема з освітніми серіалами, що пропонує платформа «Дія. Цифрова освіта».

До уваги присутніх був перегляд літератури «Соціальна політика у фокусі держави».

Конструктивна інформація, яку отримали соціальні працівники під час заходу, буде корисною у їх благородній професійній діяльності.

Кiлькiсть переглядiв: 137

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.