Повернутися до звичайного режиму

Творча зустріч із мукачівською письменницею Валентиною Попелюшкою

У читальному залі центральної міської бібліотеки для дорослих ім. Бориса Антоненка-Давидовича відбулася творча зустріч із мукачівської письменницею Валентиною Попелюшкою. В. Попелюшка – це творчий псевдонім нашої землячки, Валентини Жук, яка народилася та виросла у селі Басівка Роменського району на Сумщині.

Щира, відверта сповідь авторки перед присутніми у залі друзями, однокласниками, вчителями, працівниками та користувачами бібліотеки зворушувала до сліз.

Валентина Попелюшка розповідала про власну життєву долю, про кохання, яке змінило все її життя, про дітей та онуків, рясно пересипаючи розповідь віршами та піснями на власні слова і музику композитора Михайла Герца. А далі теплі та щирі слова привітань і побажань звучали від керівника літературного об’єднання «Обрії» Людмили Грицай, поетеси Людмили Кранги, Софії Семенівни та Григорія Степановича Стрельченків, які особисто були знайомі з батьками пані Валентини. Виконавчий директор ГО «Роменське земляцтво» Надія Йосипівна Карпенко запропонувала прийняти Валентину Попелюшку до «Роменського земляцтва», присутні одноголосно підтримали її пропозицію. Більше

Кiлькiсть переглядiв: 454

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.