Право просвітницька бесіда гра в рамках тижня правових знань

В рамках тижня правових знань з метою підвищення рівня правової культури учнів, інформованості підлітків про їхні конституційні права та обов’язки, можливості їх реалізації та змісту в бібліотеку завітали учні 8-го та 9-го класу ЗОШ №6 на право просвітницьку бесіду-гру «Служіння праву – служіння справедливості».

Працівники бібліотеки розкрили поняття «права» та «обов’язки», познайомили з документами, що захищають права дитини: Конвенцією ООН про права дитини (1989) Конституцію України, назвавши основні статті, що визначають обов’язки держави в сфері захисту прав дитини.

Суддя-спікер Роменського міськрайонного суду Євтушенкова В.І. нагадавши учням про адміністративну відповідальність за булінг, цькування в закладах освіти, закликала підлітків поважати своє оточення, не принижувати гідності кожної людини, бути толерантними, дотримуватися норм поведінки, прийнятих у суспільстві, намагатися не створювати ситуації, які призводять до порушення закону.Головний спеціаліст Роменського бюро правової допомоги Максим Волошин зіграв з підлітками в навчально-розважальну настільну гру «Важниця правова», яку розробили експерти громадської організації «ЕкспертиЗА Реформ».

Кiлькiсть переглядiв: 442

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.