Повернутися до звичайного режиму

Захисники України - гордість і надія нації

Напередодні святкування 14 жовтня Дня захисника України з метою вшанування мужності та героїзму захисників незалежності України, військових традицій і звитяг українського народу, сприяння зміцненню патріотичного духу у молодого покоління відбулася зустріч-діалог «Захисники України: гордість і душа держави, її надія й оберіг» з учнями 9-го та 10-го класів СЗОШ №2 за участю голови громадської організації «Серця кіборгів» Анатолія Свирида.

Бувший спецпризначинець добровільно пішов в зону проведення АТО, коли там зав’язалися серйозні бої і стало зрозуміло: на Донбасі – війна.

Після повернення з полону Анатолій Свирид зайнявся активною громадською роботою, допомагає учасникам бойових дій на Донбасі і родинам загиблих учасників АТО. Під час розмови активно цікавився пропозиціями учнів по організації цікавого культурного дозвілля молоді в місті.Присутня на заході громадська діячка Надія Карпенко закликала молодь бути небайдужими, адже через боротьбу народжується нація сильних, вільних людей здатних захистити свою державу.

Кiлькiсть переглядiв: 411

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.