Повернутися до звичайного режиму

В Ромнах презентували нову поетичну збірку Миколи Гриценка

30 травня автор завітав до центральної міської бібліотеки для дорослих ім. Бориса Антоненка-Давидовича, де зустрівся із шанувальниками своєї творчості. Поет презентував свою десяту книгу. Вона про любов, симпатію, перше кохання та більш зрілі стосунки. У збірку «Лови/love» ввійшли найінтимніші вірші написані протягом всього життя. Як сказав сам автор: «Це збірка любовної лірики, я її навіть назвав відбірне про любов. Тобто там виважений кожен віршик. Відібраний, як зерна відбирають і таких книжок пишеться за життя одна. І то якщо поету вдається написати таку книжку».

У збірку ввійшли, окрім оригінальних віршів, ще й 15 поезій, перекладених англійською мовою. Книгу доповнюють ілюстрації сумської художниці Ірини Проценко.

Присутні із захопленням слухали вірші у виконанні автора, майже дві години зустрічі пролетіли як одна мить. Вихованці Роменської дитячої музичної школи Крістіна Шубна, Роман Стукало та ВІА «Мікс» у складі Дмитра Цимбала та Аліни Іванченко подарували присутнім чудові музичні номери. Щиро дякуємо учням та викладачам ДМШ за творчу співпрацю.

Кiлькiсть переглядiв: 510

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.