Брати Капранови розказали роменцям правду про Майдан

Революція Гідності і Майдан – це недавня наша історія, живі свідчення якої вирішили залишити нащадкам брати Капранови, написавши книжку-розслідування «Майдан. Таємні файли», яка нещодавно вийшла у видавництві "Нора-Друк".

12 грудня українські письменники, публіцисти, громадські діячі Віталій та Дмитро Капранови завітали з презентацією нового видання до центральної міської бібліотеки для дорослих ім. Бориса Антоненка-Давидовича.

«Настав час отримати правду про Майдан, – говорить письменник Віталій Капранов. – Адже парадокс у тому, що всі ми там були, та ніхто не знає істини. Ми вирішили зібрати свідчення тих, хто був у вирішальних точках у ключові моменти. Опитали більше півтора десятки людей».У книгу увійшло 20 файлів журналістських сюжетів та розслідувань.Спробувавши дослідити витоки Майдану, причини, хто його готував, оприлюднити, що відбувалося за лаштунками Майдану, хто платив за Революцію, як ділили владу переможці, хто і чому здав Крим та Донецьк, Віталій та Дмитро Капранови інтригуючими розповідями заохотили читачів до діалогу.

Кiлькiсть переглядiв: 470

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.