Зустріч з українським письменником, журналістом, кіносценаристом, багаторазовим володаром премії літературного конкурсу «Коронація слова» – Андрій КОКОТЮХОЮ.

Зустріч з відомим письменником у бібліотеці – завжди подія неординарна, а особливо якщо він – яскрава особистість. Сьогодні у шанувальників сучасної української літератури було справжнє свято, адже в наше місто завітав сучасний український письменник, журналіст, кіносценарист, багаторазовий володар премій літературного конкурсу «Коронація слова» – Андрій КОКОТЮХА. Приїхав пан Андрій разом з друзями: виконавчим директором конкурсу "Коронація слова" Оленою Гринцевич та продюсером фільму "Червоний", "Гніздо горлиці" Андрієм Суярко.

Як зізнався письменник, аби український кінематограф був на підйомі на початку незалежності став би він кіносценаристом, а не письменником. Отож невипадково пан Андрій був переможцем конкурсу "Коронація слова" не лише як письменник, а як і кіносценарист.Продюсер фільму "Червоний" Андрій Суярко презентував трейлер фільму, який глядач побачить наступного року та поділився враженнями від процесу виробництва кінокартини.Любителі книги та поціновувачі сучасної української літератури, зокрема творчості Андрія Кокотюхи, отримали справжню насолоду від спілкування з письменником, дізналися про творчі плани як літературні та кіномистецькі. А після зустрічі мали можливість ще й придбати книги з автографом автора.

Кiлькiсть переглядiв: 59

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.